زخمهای واریس

زخمهای واریس

زخمهای واریس یک چالش بسیارمهم درمانی است.گردش خون از قسمتهای شریانی ، وریدی و مویرگی تشکیل شده است. سرخرگ ها خون اکسیژن دار و غنی از مواد مغذی را به تمام بافت های بدن منتقل می کنند. وریدها همچنین یک سیستم جمع آوری خون هستند که خون را به عقب به قلب منتقل می کنند. در رگها ، خون از وریدهای اندام تحتانی به سمت قلب جریان می یابد. این حرکت توسط دریچه های وریدی فراهم می شود که خون را در یک جهت هدایت می کنند و یک پمپ عضله (عضلات ساق پا) ، که در حین ورزش کار می کنند.

ایجادواریس:

اگر وریدها گشاد شده و دریچه های وریدی به دلیل التهاب قبلی آسیب ببینند ،واریس رخ می دهد.
دراینحالت جریان برگشت خون و راکد شدن خون در قسمت تحتانی سیستم وریدی وجود دارد. درواریس، دیواره رگ نازک شده و نفوذ پذیری آن افزایش می یابد. این منجر به ادم در اندام تحتانی ، به ویژه در ناحیه مچ پا می شود.

ورم ناشی ازواریس:

دربیماران مبتلابه واریس تورم در شب افزایش می یابد و صبح بعد از اینکه فرد مدت طولانی در موقعیت افقی قرار گرفت ، کاهش می یابد.

تغییررنگ پوست درواریس:

اگر ادم برای مدت طولانی برطرف نشود ، گلبول های قرمز خون از طریق دیواره نازک رگها جریان خون را ترک می کنند.
این باعث می شود که پوست را به رنگ بنفش مایل به قهوه ای لکه دار می کند. متابولیسم پوست آشفته می شود ، پوست و بافت های زیر پوستی نازک می شوند ، خشک می شوند و اگزما ایجاد می شود. اگر ادم درمان نشود ، ممکن است یک زخم واریس وریدی با ضعف خوب بهبود یابد (معمولاً بعد از میکروتروما) عوامل خطر منجر به نارسایی مزمن وریدی و زخم می شودانواع درمانهای زخم وریدی توسط دکترهادی زاده(بهترین متخصص واریس ایران )(بهترین متخصص واریس اصفهان) درمان می شود.

نقش وراثت درایجادواریس:

وراثت: ثابت شده است که وراثت نقش مهمی در بروز رگهای واریسی دارد. اغلب ، مشکلات مربوط به واریس در چندین نسل از یک خانواده وجود دارد. اولین واریس می تواند در سنین جوانی رخ دهد.

اضافه وزن وواریس:

اضافه وزن یا چاقی فشار بیشتری را بر اندام تحتانی وارد می کند و چربی موجود در حفره شکم در بازگشت خون وریدی به سمت قلب تداخل ایجاد می کند.

جنسیت وتاثیرآن برواریس:

: نارسایی وریدی بیشتر در زنان دیده می شود.

سن وواریس:

بروز زخم های تروفیک وریدی معمولاً با افزایش سن افزایش می یابند.
دراین زمینه به سایرمقالات دکترهادی زاده( بهترین متخصص واریس ایران) ( بهترین متخصص واریس اصفهان) مراجعه نمایید.

ایستادن و نشستن طولانی:

حرکت خون به سمت قلب ، از جمله سایر موارد ، عضلات را تأمین می کند. فعالیت بدنی باعث تحریک پمپ عضله می شود ، که باعث بهبود حرکت خون از طریق رگها به سمت قلب می شود. ایستادن و نشستن طولانی مدت در یک مکان باعث افزایش احتقان در رگها و تورم در پاها و پاها می شود. بنابراین ، واریس اغلب در کارگرانی ظاهر می شود که روز کاری خود را روی پاها یا نشسته می گذرانند (به عنوان مثال آرایشگاه ها ، فروشندگان ، رانندگان ، کارمندان اداری).

سیگار کشیدن واثرآن برواریس:

سیگارکشیدن گردش خون را مختل می کند.

بارداری (ها): در صورت بارداری ، جنین رگهای موجود در ناحیه شکم را فشار می دهد و باعث افزایش فشار در اندام تحتانی می شود. دلیل بروز واریس نیز می تواند تغییرات هورمونی در بدن در دوران بارداری باشد. بارداری به خودی خود دلیل بیماری وریدی نیست ، اما می تواند شروع نارسایی وریدی را تسریع کند. هر بارداری بعدی احتمال بروز نارسایی وریدی را افزایش می دهد.

مقالات دیگردکترهادی زاده (بهترین متخصص واریس ایران)(بهترین متخصص واریس اصفهان)درموردزخم واریس دراختیارشماست.

اگر شما هم به دنبال بهترین متخصص واریس اصفهان هستید توصیه ما به شما دکتر محمود هادی زاده است .